StarLight-Style: 2012 Cannes Film Festivali

Starlight Style ♥

Starlight Style ♥

16 Mayıs 2012 Çarşamba

2012 Cannes Film Festivali

Bu yıl 65. kez düzenlenen dünyaca ünlü Cannes Film Festivalinin ilk günü ve kırmızı halının şık elbiseleri karşınızda. 
Cannes Film Festivalinde jüri üyelerinden biri olan güzel aktris Diane Kruger 11 gün sürecek olan fetivalin şimdiden en şık isimleri arasına girmeyi hak edecek   Giambattista Valli  elbise ile kırmızı halıda göz kamaştırdı.
Diane Kruger





Eva Longoria

Eva Longoria minyon bir bayan olduğu için bence en son seçmesi gereken bir model olan uzun kuyruklu Marchesa tasarımı bir elbise tercih etmiş.İhtişamlı gümüş işlemelerle süslü ve sırt dekolteli elbise üstündee hoş görünüyor olsada  bence tam olarak hakkını verememiş.


Freida Pinto
Freida Pinto’nun renkli taşlarla süslü peplum elbisesi  Michael Angel tasarımı  ve güzel oyuncunun üstünde şahane görünüyor.

Lana Del Rey

Lana Del Rey Festivali'in açılış töreninde siyah rengi  straples Alberta Ferretti elbisesi ve zarif mücevherleri ile çok şık.



Jessica Chastain 
Jessica Chastain 2012 başından beri ışıltılı ve şık tasarımlar ile görmeyi alıştığımız bir isim ama Cannes kırmızı halı için seçmiş  olduğu Alexander McQueen   elbise her ne kadar farklı ,sade ve şık bir elbise olsada Cannes Film festivali için bence çok sıradan bir seçim olmuş.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder