StarLight-Style: 2012 Teen Choice Ödülleri

Starlight Style ♥

Starlight Style ♥

23 Temmuz 2012 Pazartesi

2012 Teen Choice Ödülleri

2012 Teen Choice Ödüllerinde kırmızı halıda yine ünlü yıldızların  rengarenk ve eğlenceli elbiseler ön planda.
Sunuculuğunu Demi Lovato'nun yaptığı ve sahnede  No Doubt , Justin Bieber  ve Taylor Swift gibi yıldızların çıktığı 2012 Teen Choice Ödüllerinde kırmızı halıda bakalım kimler şık giyinmiş.?
 
Bence en şık isimler  zarif seçimi ileTaylor Swift, desenli ve asimetrik kesimli elbisesi ile
Victoria Justice ve güzelliğine fuşya rengi elbisesi ile dahada güzellik katan Selena Gomez.
Peki ya sizin en şık isimleriniz kim?
 
 
Nikki Reed geceye lacivert rengi Contrarian marka elbisesi ile sade ve şık bir seçim yaparak gelmiş güzel oyuncu elbisesini Brian Atwood ayakkabılar ,Jimmy Choo clutch ve Sorelina Cleo -Bing Bang mücevherleri ile tamamlamış.
Nikki Reed


Nina Dobrev  J Mendel elbisesi ile gayet hoş ve güzel görünüyor güzel yıldızın Jimmy Choo ayakkabıları da şahane bir seçim.
Nina Dobrev


22 yaşındaki şarkıcı Taylor Swift her zamanki gibi çok zarif görünüyor.Taylor Swift'in elbisesi Maria Lucia Hohan ,mücevherler Lorraine Schwartz,ayakkabıları Prada ve 'Lara' nude pearlescent'  çantası ise Edie Parker imzasını taşıyor.Güzel şarkıcının vintag saç modeli ve makyajı da çok sade ve doğal olmuş.
Taylor Swift



Selena Gomez 2012 Teen Choice ödüllerine fuşya rengi  Dsquared2 elbise ve ünlü Herve Leger ayakkabıları ile katılmış
Selena Gomez



Güzel yıldız Victoria Justice bence gecenin en şık isimleri arasında.Desenli ve asimetrik Gomez-Gracia elbisesi Lauren Merkin clutch ve Schutz marka ayakkabıları bence çok yakışmış.
Victoria Justice



Şirinliği ve güzelliği ile herkesin ilgisine çeken Zooey Deschanel  Monique Lhuillier Resort 2013 koleksiyonundan kobalt mavisi şık bir elbise giymeyi tercih etmiş.Deri kemer , Jimmy Choo clutch ve siyah ayakkabıları ile kombinlediği elbisesi  her zamanki eğlenceli kıyafetlerinden biri olmasada yine de çok güzel görünüyor.
Zooey Deschanel





Başarılı aktris Zoe Saldana ise geometrik  desenli Jonathan Saunders Pre-Fall 2012 koleksiyonundan kısa bir üst ve etek giymiş.Zoe’nin seçtiği kıyafetin  desen ve renkleri bence güzel oyuncuya pek yakışmamış.Zoe Saldana nın aykkabıları Christian Louboutin  mücevherleri ise Tiffany & Co tasarımı.
Zoe Saldana


1 yorum:

  1. Nikki Reed'in Brian atwood ayakkabıları dışında kıyafetini çok yakıştırdım ama ayakkabılar olamamış.

    YanıtlaSil