StarLight-Style: Avealılar Online Alışverişte De Kazanıyor!

Starlight Style ♥

Starlight Style ♥

10 Aralık 2012 Pazartesi

Avealılar Online Alışverişte De Kazanıyor!

Avea’nın online alışveriş festivali ile hem kendinizi hem de sevdiklerinizi mutlu etmek sizin elinizde! Avealılar, çiçekten kıyafete, ayakkabıdan parfüme,elektronikten ev eşyasına online alışverişte %30’a varan indirim kazanıyor! Çiçeksepeti , Markafoni, Zizigo, Misspera, HızlıalAltıncıcaddeEbebek ve Enmoda markaları birbirinden güzel fırsatlarla alışveriş festivalinde yerlerini aldı!

İndirim fırsatlarından yararlanabilmeniz için gerekli olan bilgiler:
Avea
15 Kasım- 31 Aralık tarihleri arasında geçerli olan Avea’nın online alışveriş kampanyasına katılabilmeniz için; seçeceğiniz markanın ismini yazıp, 5060’a SMS yoluyla göndermeniz gerekmektedir. İndirimlerden yararlanmanızı sağlayacak şifre, 31.12.2012 tarihine kadar geçerlidir. Kupon kodlarının paraya çevrilmesi ve kullanım süresi dolan kuponların yenileri ile değiştirilmesi mümkün değildir. Her kupon yalnızca 1 kere kullanılabilir.Yapacağınız tüm alışverişlerde kargo ücretsizdir. Her bir markanın üzerine tıklayarak kampanya detay bilgilerini inceleyebilirsiniz.


Kampanya süresi ve kurgusunda meydana gelen değişiklik hakkı Avea İletişim Hizmetlerin'de saklıdır. Kampanyaya katılım mesaj ücreti katılımcılar tarafından karşılanacaktır. 5060’a gönderilen kısa mesajlar KDV ve ÖİV dahil 41,5 kuruş olarak ücretlendirilir.

Bir bumads advertorial içeriğidir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder