StarLight-Style: Haftanın Şık Ünlüleri; Diane Kruger , Lily Collins ,Alexandra Daddario ,Lucy Hale ,Kate Hudson ve Dita Von Teese

Starlight Style ♥

Starlight Style ♥

4 Ağustos 2013 Pazar

Haftanın Şık Ünlüleri; Diane Kruger , Lily Collins ,Alexandra Daddario ,Lucy Hale ,Kate Hudson ve Dita Von Teese

Bu haftanın şık ünlüleri  Diane Kruger , Lily Collins ,Alexandra Daddario ,Lucy Hale ,Kate Hudson ve 
Dita Von Teese kırmızı halı ve davetlerde giydikleri şık kıyafetleri ile bloga konuk oluyor.


FOX All-Star Partisine katılan Alman aktris  Diane Kruger, mükemmel makyajı , Mary Katrantzou imzalı asimetrik elbisesi ve Stuart Weitzman ayakkabıları ile göz kamaştırıyor♥♥♥



Alexandra Daddario  ‘Percy Jackson: Sea of Monsters’ filminin Los Angeles galasında  iri mavi gözleri ile şahane bir uyumu olan Diane von Furstenberg Resort elbisesi ile yine büyüleyici görünüyor.
Alexandra 'nın şıklığını tamamlayan ayakkabıları da Jimmy Choo imzalı.

‘The Mortal Instruments’ filminin Miami'de gerçekleşen basın tanıtımına katılan 24 yaşındaki aktris Lily Collins , Sachin + Babi markalı bluz ve eteği , siyah Casadei ayakkabıları ve Dana Rebecca takıları ile pek şık pek güzel ♥♥♥


‘Clear History’ filminin Los Angeles galasında 34 yaşındaki güzel oyuncu Kate Hudson , mavi Balmain elbisesini  Jimmy Choo ‘Carmen’ clutch ve  Casadei ayakkabılarla tamamlamış.


25 yaşındaki oyuncu/şarkıcı Lucy Hale , 2013 Young Hollywood ödül töreninin kırmızı halısında  Joy Cioci  imzalı siyah-beyaz dantel elbisesi ile yürüdü.


The ‘Carrie Diaries’ dizisinin genç yıldızı 20 yaşındaki  güzel oyuncu  AnnaSophia Robb, 2013  Young Hollywood ödül törenine Emilio Pucci tasarımı kelebek desenli straplez elbisesi ile katılmış. AnnaSophia  şık ve cici elbisesinin metalik  Stuart Weitzman pabuçlar ve  Jimmy Choo clutch ile tamamlamış.


Dita Von Teese ,  Rachel Pally Fall 2013 koleksiyonundan giydiği cut-out detaylı  elbisesi ile baştan aşağıya siyahlara bürünmüş.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder